Köpvillkor

ALLMÄN INFORMATION

Vi har en fast frakt på 79 kronor inom Sverige med fri frakt när en order överstiger 500 kr. Nedan följer mer detaljerad information kring våra allmänna köpvillkor.

BESTÄLLNING & ORDERBEKRÄFTELSE
Efter att du har lagt din beställning i vår webbshop kommer du få två mail till den e-post som du angivit. Det första kommer när vi behandlar ordern och det andra när vi skickat paketet.
Skulle du inte få någon orderbekräftelse, vänligen titta i skräpposten. Den kan i vissa fall hamna där. Finns inget där så kan det vara så att det blivit fel i själva e-postadressen du angivit.
Kontrollera att information i orderbekräftelsen stämmer, såsom adress, telefonnummer och beställda produkter. Skulle något vara felaktigt, kontakta oss via peter@swissadvance.se så fort som möjligt.

PRISER
Priserna anges i svenska kronor och inkl. moms (25%). Swissadvance är ett AB och betalar svensk moms.


LEVERANSVILLKOR & FRAKTKOSTNAD
Beställda varor skickas med PostNord/Bring.

Leveranstid
Normal leveranstid inom Sverige är mellan 2-4 arbetsdagar. När varan har lämnat vårt lager övergår ansvaret för leveranstiden till fraktbolaget, som är PostNord/Bring.
Vi skickar våra varor på tisdagar & torsdagar från vårt lager.

ÅNGERRÄTT
Du har som kund 14 dagars öppet köp när du handlar på Swissadvance. I enlighet med distansavtalslagen har du rätt att returnera en felfri vara utan att behöva ange varför. Detta måste ske inom 14 dagar. Varan måste vara i nyskick, oanvänd och i obruten förpackning. Vid byte och retur står köparen för frakten.

Byten & returer
Full bytes- och returrätt gäller inom 14 dagar, dock ej använda produkter. Det kan tillkomma ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning om varan är använd eller skadad. Du står själv för kostnaden i samband med returfrakten. Skriv ut en retursedel och bifoga den tillsammans med kvitto för varan med din retur. Du som kund ansvarar för att varan inte kommer bort eller skadas när den returneras till oss.

Reklamation
Har du fått en felaktig vara? Kontakta oss via peter@swissadvance.se och beskriv felet. Bifoga gärna en bild på varan och felet om möjligt. Bifoga även ditt ordernummer i mailet.
Reklamationer sänds till samma adress som returadressen. Skicka tillbaka varan tillsammans med kvitto samt uppgifter om felaktigheten och ditt telefonnummer dagtid. Vi står för returfrakt på reklamationer.

Returadress
Returer och byten skickas till följande adress:

Swissadvance AB
Lyr-Brevik 410
47496 Nösund

Kvittot/följesedeln skall finnas med i bytet/returen, med anteckning på vilken produkt varan ska bytas till eller om du önskar en återbetalning.


PERSONUPPGIFTER & SÄKERHET
När du beställer varor hos Swissadvance uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer och e-post. I samband med beställningen godkänner du att vi lagrar dina kunduppgifter i vårt affärssystem, detta för att vi skall kunna ge dig bästa service. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR (EU:s nya dataskyddslag).

BETALNING
Betalning sker genom Swish.

EJ UTHÄMTADE PAKET
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 100 SEK om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.